STARTSIDANFÖRENINGENARRANGEMANGELITUNGDOMKALENDERMedlemsinfoTUGGET

Utbilda dig på måndag!

2015-10-29

I helgen, eller senast på måndag, kommer vi att gå över till vår nya hemsida. På måndag kväll kl. 18.00 på Rosvalla kommer det att vara en utbildning från SISU för alla (förhoppningsvis många) som är intresserade att lära sig att vara redaktör på hemsidan - kunna skriva artiklar, notiser m.m. Alla är varmt välkomna och hemside-utbildningen är gratis för alla våra medlemmar denna gång så passa på! Ta gärna med din egen dator om möjligt så att du kan praktisera på plats. Anmäl dig via kommentar nedan eller på mitt inlägg på vår Facebooksida. //Tomas Ö

Läs mer...


Träningsträff vecka 44

2015-10-22

Höstens första TTräff bjuder på både svår orientering på hemmaplan, och en rafflande avslutning i Mjölby. Vill du ta ett nytt kliv i din orienteringskarriär 2016 - börja nu på hösten. Vi bjuder på utmaningarna! PM bifogas.

Läs mer...


SOF:s Höstläger för HD13-20

2015-10-20

OK Hällen inbjuder till SOF:s höstavslutningsläger 5-6 december 2015

Läs mer...


Årsfesten 14 november!

2015-10-05

Snart närmar sig årets höjdpunkt, årsfesten! Läs bifogad inbjudan och anmäl er så snart som möjligt! Det blir en riktigt kul kväll med Hällengänget! Välkomna!

Läs mer...


Ny hemsida på gång!

2015-10-01

Läs mer...


Resa till O-Event Borås 6-8/11, anmälan senast 11 oktober.

2015-09-29

Nu är det dags att anmäla sig till O-Event. Anmäl er till logi och mat samt aktiviteter här sedan anmäler ni er till tävlingarna via Eventor. Ni måste anmäla er innan 11/10 för att vi ska få plats på aktiviteterna vi vill vara med på. Välj mellan Lazergame, Äventyrsbana, Navet eller badhuset. Ange födelseår också. All info finns på denna länk http://www.o-event.se

Läs mer...


Milspåret en förändring och förbättring

2015-07-31

Jag fick ett samtal från ägaren av Ytterstäng som äger den marken som spåret går över längst norr ut.

Läs mer...


Oringen 2016 Sälen

2015-02-25

Den 15:e april öppnar logibokningen till Oringen i Sälen 2016. För att ha chansen att få det bästa boendet och för att klubben ska få bo samlat tänkte jag att OK Hällen skulle vara den första att boka!

Läs mer...


 

Arkiv för Hällennotiser


Utskriftsversion av den här sidan












Vädret Stigtomta



Bloggar

Peter Öberg - 2014-09-24:
"Peter Öberg version 2.0" (0)-->